×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson

Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson
23.10.2018 -

Dennis Weening stopt met de presentatie van Expeditie Robinson. Wie hem komend seizoen gaat opvolgen is nog niet bekend.


'Dennis Weening heeft ons laten weten dat hij met het opzetten van zijn eigen bedrijf bezig is en dat dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. Dit seizoen bij Expeditie Robinson is dan ook zijn laatste', aldus RTL.

De voormalige AVROTROS-presentator Art Rooijackers wil niets zeggen over de geruchten dat hij de plaats van Weening gaat innemen. RTL laat in de verklaring weten met meerdere presentatoren in gesprek te zijn voor het nieuwe seizoen, onder wie Rooijackers. De omroep besluit na dit seizoen hoe de presentatie van Expeditie Robinson, die nu door Weening en Nicolette Kluijver wordt verzorgd, wordt ingevuld.