×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dennis van der Geest traint voor marathon New York

Dennis van der Geest traint voor marathon New York
10.08.2019 -

Dennis van der Geest heeft zichzelf een sportief doel gesteld. De judoka wil komend najaar meedoen aan de marathon van New York, kondigt hij aan op Instagram.


Volgens Dennis wordt het een uitdaging om 3 november mee te doen aan het hardloopevenement. ‘Ik heb altijd vrij aardig kunnen hardlopen, ondanks mijn, hoe zal ik het zeggen…ietwat inadequate lichaamsbouw,’ grapt hij in een video. ‘De 30+ graden en de Toscaanse keuken helpen ook echt niet mee. Maar het is toch ook wel weer een prachtige omgeving om een stukje te hollen!”

De sporter maakt ook meteen van de gelegenheid gebruik om zijn volgers om tips te vragen voor zijn training. ‘Zelf wel eens marathon gelopen? Misschien ook net zoals ik zonder de bouw van een Keniaan?’