×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Dennis Rodman minst invloedrijke celebrity’

24.11.2013 -

Dennis Rodman heeft een award te pakken, maar of hij er blij mee is, valt te betwijfelen. De voormalig basketballer is door tijdschrift GQ uitgeroepen tot minst invloedrijke celebrity van 2013.


De 52-jarige excentriekeling heeft deze uitverkiezing te danken aan zijn bezoekje aan de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. Naar eigen zeggen was hij in het stalinistische land om de relatie met de VS te verbeteren.
 
Andere celebrity's die er volgens GQ slecht vanaf komen zijn chef-kok Paula Deen (2), politicus Anthony Weiner (3), zangeres Miley Cyrus (6) en Barack Obama (17). Op de lijst staan verder nog Justin Bieber, Lady Gaga, Ryan Reynolds en Will Smith.
 
Vorig jaar stond de Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney nog op de eerste plaats, gevolgd door Amanda Bynes en Madonna.