×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Denise Richards moet weg uit huis Sheen’

14.01.2014 -

Denise Richards moet haar huis uit. Dat vindt Brett Rossi, de nieuwe vriendin van Charlie Sheen. Een bron laat aan RadarOnline weten dat de ex-pornoster heel erg jaloers is op de ex van Charlie.


 

Denise en haar drie dochters wonen nu een ongeveer een jaar in een huis van Charlie in dezelfde wijk als waar de acteur zelf ook woont. De twee dochters van Charlie en de actrice gaan vlakbij naar school en ze zouden het in de buurt naar hun zin hebben, maar hier komt misschien snel een einde aan. ’Brett wil dat Denise uit de buurt vertrekt, want ze is extreem jaloers’, aldus de insider.

’Ze klaagt steeds dat ze, als ze bij Charlie vandaan komt, langs het huis van Denise moet en dit vindt ze niks.’ Het management van de acteur heeft aan Richards laten weten dat ze moet vertrekken. Dat zou Charlie niet zelf hebben gedaan, want hij en zijn ex praten momenteel niet met elkaar.

Sheen en zijn nieuwe vriendin zijn pas een maand met elkaar aan het daten, maar de twee lijken aardig serieus te zijn. Charlie liet eerder al weten dat hij dolverliefd is. Brett zou inmiddels haar intrek hebben genomen in zijn huis. Rossi is volgens de bron pas tevreden als ze 'mevrouw Sheen is'. ’Dat zal waarschijnlijk snel gebeuren.’