×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demy de Zeeuw verloofd!

14.02.2018 -

Demy de Zeeuw is tijdens zijn vakantie in Dubai op zijn knieën gegaan voor zijn grote liefde Danielle. De twee besloten vandaag het nieuws naar buiten te brengen in verband met Valentijnsdag.


'ZE ZEI JA!', schrijft Demy dolgelukkig op zijn Instagram bij een foto van de twee. 'Ik ben zo gelukkig dat ik jou dag en nacht aan mijn zijde heb. Je bent de meest speciale en mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb. Ik kan je niet vaak genoeg vertellen hoeveel ik hou van alles waar je voor staat. Jij bent waar elke man van droomt. Een nieuw hoofdstuk in ons leven. Ik wil oneindig veel herrineringen maken met jou, onze dochter Roqi en ons tweede kindje', schrijft hij zoetsappig bij het kiekje. 

Danielle is momenteel in verwachting van hun tweede kindje, een jongetje. In april 2014 werden ze voor het eerst ouders van dochtertje Roqi.