×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato weer onder de mensen

24.09.2018 -

Voor het eerst sinds haar bijna fatale overdosis is Demi Lovato weer in het openbaar gesignaleerd. De zangeres werd afgelopen weekend in de buurt van haar afkickkliniek gezien en zag er volgens omstanders goed uit


Demi had een kop koffie in haar handen en maakte een praatje met een dame die haar hond uitliet, meldt Billboard. Haar eerste stappen naar buiten zijn bijna twee maanden nadat ze met loeiende sirenes vanuit haar Hollywood Hills villa werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Lovato bezweek bijna aan een overdosis drugs, maar kon ternauwernood gered worden.

Sinds haar overdosis hield Demi zich op de achtergrond en checkte ze zichzelf in bij een kliniek. Ook zette ze, op aandringen van haar familie, haar huis te koop. Haar ouders willen niet dat ze ooit nog terugkeert naar de villa waar ze zulke donkere tijden meemaakte.