×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Demi Lovato slikte oxycodon’

14.08.2018 -

Demi Lovato heeft op de avond van haar overdosis vorige maand hoogstwaarschijnlijk de pijnstiller oxycodon, dat steeds vaker als drug wordt gebruikt, geslikt. Dat zeggen bronnen tegen TMZ. De pillen bevatten de stof fentanyl, een opiaat dat dertig tot vijftig keer sterker is dan heroïne. Fentanyl werd andere artiesten, zoals Prince en Lil Peep, eerder wel fataal.


Lovato zou de pillen hebben gekregen van een drugsdealer waar ze vaker zaken mee deed. De dealer had de drugs uit Mexico en zou er vandoor zijn gegaan toen bleek dat Lovato er slecht op ging.

De 25-jarige zangeres lag twee weken in het ziekenhuis na haar overdosis. Inmiddels gaat het beter met haar, maar het herstel gaat naar verwachting nog maanden duren.