×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato furieus

Demi Lovato furieus
19.11.2018 -

Demi Lovato heeft korte metten gemaakt met een volger van het Instagram-account CommentsByCelebs. Hierop werd beweerd dat de zangeres 'zich louter omringt met ja-knikkers die alleen maar op haar geld uit zijn en dat ze niet ziet wat er daadwerkelijk gaande is'. Dit naar aanleiding van het ontslag van Dani Vitale, een van Demi's achtergronddanseressen, die vlak na de bijna fatale overdosis van Lovato met de media zou hebben gesproken. Demi kwam zelf met een pittige reactie.


'Het is niet eerlijk dat Dani is ontslagen, zij was een van de weinige mensen die zich daadwerkelijk bekommerde om Demi's gezondheid. Zij heeft haar 3 jaar bijgestaan en geholpen. Nu omringt Demi zich alleen maar met geldwolven', aldus een volger. Demi reageerde furieus op het bericht en schreef: 'Je hebt geen idee waar je het over hebt. Echte vrienden houden hun mond als je bijna ten onder gaat aan een overdosis.'

Lovato is aan de beterende hand en vertoont zich mondjesmaat weer in het openbaar. Wel staat ze nog steeds onder toezicht van de kliniek waar ze haar eerste periode succesvol afsloot. De zangeres werd afgelopen juli met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat ze een bijna fatale overdosis drugs tot zich had genomen. Demi kampt al jaren met verslavingsverschijnselen en is daar naar de buitenwereld toe altijd eerlijk en open over geweest.