Demi Lovato drie jaar van de drank af

Voor Demi Lovato was het zondag een bijzondere dag. De zangeres was precies drie jaar nuchter, zo laat ze weten via Instagram.

Het gaat momenteel erg goed met Demi en dat heeft ze vooral te danken aan haar vriend Wilmer Valderrama, schrijft ze bij een foto van de twee. "Ik wou dat ik kon zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik hem ken. Maar onze liefde is zo gegroeid dat ik niet meer in woorden kan uitdrukken hoeveel ik van deze man hou", aldus Lovato. "Hij houdt van me op een manier waarvan ik nooit had gedacht dat ik het ooit zou mogen ervaren."
"Hij is heel bescheiden, maar ik wil graag dat jullie weten dat hij een prachtig mens is. Ik zou er niet meer zijn zonder hem. Ik hou van je, Wilmer."
Lovato heeft in het verleden geworsteld met een eetstoornis en met een verslaving aan drugs en drank. Ook is ze behandeld voor een bipolaire stoornis. Wilmer liet zondag via Instagram weten dat hij dol is op zijn vriendin.
"Het is nu drie jaar geleden dat je besloot dat ik belangrijker ben dan je verleden of je verslavingen. Je besloot toen dat je het waard was om te leven en om anderen lief te hebben", aldus de acteur. "Ik ben zo blij dat je dat hebt gedaan, ik wist toen al dat je een geweldige vrouw bent. Ik ben trots en vereerd dat ik, vanaf de eerste rij, mag toekijken hoe jij de wereld zal veranderen. Ik hou van je, Demi."