Placeholder

Debra en Will plotseling uit elkaar

Na drie jaar daten gaan Debra Messing (Grace Adler uit de serie Will & Grace) en Will Chase uit elkaar. Dat bevestigt Messings woordvoerder. Maar er is ook beter Will & Grace-nieuws. Sean Hayes (Jack McFarland) gaat zich namelijk verloven.

De twee kregen eind 2011 een relatie rond de tijd dat bekend werd dat Debra Messing na tien jaar een punt zette achter haar huwelijk met Daniel Zelman. De voormalig Will & Grace-ster leerde haar nieuwe liefde toen kennen op de set van de televisieserie Smash, aldus US Weekly.

Het koppel was regelmatig te zien op de rode loper en ook op Twitter profileerden ze zich als stelletje. In tweets leek er tot voor kort nog geen vuiltje aan de lucht in de relatie van de televisiesterren. "Er is een herhaling van Nashville vanavond, maar er is tegelijkertijd een nieuwe uitzending van Laura met Debra Messing", zo steunde Nashville-acteur Chase vorige maand zijn toenmalige vriendin nog.

Er is echter ook beter Will & Grace-nieuws. Sean Hayes, die de rol van Jack McFarland speelde, is namelijk verloofd met zijn vriend Scott Icenogle. Dat bevestigt zijn manager aan E! News.

De Emmy-winnende acteur was vorige week in de talkshow van Ellen DeGeneres te zien met een ring om zijn vinger waardoor de geruchtenmachine begon te draaien. Getrouwd is hij nog niet, zo is nu bevestigd, maar dat is hij wel van plan.

Hayes heeft al acht jaar een relatie met Scott Icenogle, met wie hij onlangs nog op reis ging naar Istanbul, vertelde hij. Ook zijn beste vriend Will Arnett ging mee. "We weten hoeveel het Midden-Oosten van homo's houdt", vertelde hij over de reis. "Fantastisch. Ik loop daar letterlijk met toeters en bellen rond."