Debbie Rowe verloofd met vijand Michael

Debbie Rowe is sinds het begin van deze maand verloofd met Marc Schaffel. Debbie is er zelf van overtuigd dat de vader van haar kinderen, Michael Jackson, hier zijn goedkeuring voor zou geven, maar RadarOnline twijfelt hier openlijk aan.

Schaffel werkte voorheen voor Michael op zijn park Neverland. Maar volgens de website ontsloeg de zanger hem toen bekend werd dat hij had meegewerkt aan pikante films met blote mannen. Ook zou Schaffel een rol hebben gespeeld in de beschuldigingen tegen Michael in 2004 voor ontucht met jonge kinderen. Hier werd Michael uiteindelijk voor vrijgesproken.

Later zou Schaffel de King of Pop opnieuw hebben aangeklaagd. Volgens de aanstaande van Debbie was de zanger hem toen nog een groot bedrag verschuldigd, onder meer voor het niet betalen van zijn salaris. Rowe heeft gezegd dat ze Marc nog kent uit haar tijd met Michael, volgens de website zal ze dan ook op de hoogte zijn van zijn verleden.

Voordat Michael hem zou hebben ontslagen, waren de twee goede vrienden. De zanger schreef in 2001 zelfs een bedankje aan hem in zijn album Invincible.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen