×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dealer Hoffman verkocht aan Amy Winehouse

17.02.2014 -

De man die de overleden Philip Seymour Hoffman drugs zou hebben verkocht, was bevriend met twee andere sterren, die ook zijn overleden aan een overdosis. Dat meldt TMZ.


Drugsdealer Robert Vineberg was naar eigen zeggen een goede vriend van Hoffman, maar ook Amy Winehouse en de New Yorkse kunstenaar Jean-Michel Basquiat rekende hij tot zijn vriendengroep. Vineberg en Basquiat gebruikten samen veel heroïne in de jaren 80. Uiteindelijk stierf de kunstenaar aan een overdosis in 1988, nadat hij in een diepe depressie was geraakt na de dood van Andy Warhol.

Vineberg en Amy Winehouse waren ook goed bevriend, maar er is geen bewijs voor dat zij samen drugs gebruikten. Winehouse stierf in 2011 aan acute alcoholvergiftiging, na ook jaren aan de drugs te zijn geweest.

In hetzelfde appartement als waar Vineberg en Basquiat heroïne gebruikten, kocht Hoffman jaren later zijn drugs van Vineberg. De dealer ontkent overigens de drugs te hebben verkocht waaraan Hoffman is overleden.