×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Zomer Voorbij is voorbij

19.08.2016 -

Jan Smit en de 3JS hebben een punt gezet achter De Zomer Voorbij. Het populaire programma zal niet meer terugkeren op NPO3.


Dat vertelde Jan vrijdagmiddag op 100%NL aan dj Colin Banks. 'We hebben tien jaar lang tien seizoenen gemaakt met zijn allen. Vorig jaar naar aanleiding van het overlijden van Jaap Buijs konden we niet mee. Dat was wel het moment waarop we allemaal zeiden: luister, we hebben nu honderd afleveringen gemaakt. We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen', legt Jan uit.

'Op een gegeven moment heb je alles wel gehad. Hoe leuk het ook was, ik denk dat we allemaal toe zijn aan een nieuwe stap. Laten we iets nieuws bedenken. Met kerst hebben we O denneboom gehad. Dat was een soortgelijk idee, met een andere insteek en andere mensen. Dat is nu leuker om te doen.' Jan weet nog niet of O denneboom dit jaar terugkeert. 'Over twee weken gaan we weer met AVROTROS overleggen over allerlei programma's, dus ook over O denneboom.'