×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De verkoelingstip van Claudia de Breij

De verkoelingstip van Claudia de Breij
26.07.2019 -

De zinderende hitte in Nederland is ook Claudia de Breij niet ontgaan. De cabaretière heeft kennelijk moeite met slapen tijdens de warme dagen, want ze tweet midden in de nacht advies over hoe je het hoofd koel houdt.


‘Hi wakkere konijntjes, ik heb een gratis tip. Net ontdekt. Handdoek nat maken met ijskoud water. Op je rug leggen -in geval van buikslaper, anders nou ja, you do the math. Val je niet van in slaap hoor. Maar éindelijk weer op normale lichaamstemperatuur,’ aldus Claudia.

De hittegolf houdt nog een dag aan, vandaag worden er temperaturen van 37 graden verwacht. In het weekend wordt het minder warm, dan stijgt het kwik ‘slechts’ tot 27 graden volgens de weersvoorspellingen.