×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Mol blijft thuis

De Mol blijft thuis
3.01.2020 -

Johnny de Mol stopt voorlopig met zijn reisprogramma Waar Is De Mol?. Dit vertelde hij vrijdag tijdens de presentatie van het nieuwe seizoen van Down Met Johnny. De Mol: 'We hebben er bewust voor gekozen om geen nieuw seizoen te maken van Waar is De Mol? komend jaar.'


De keuze om voorlopig te stoppen met Waar Is De Mol? heeft alles te maken met het nieuwe gezinsleven van de 40-jarige programmamaker. Hij en zijn echtgenote Anouk verwelkomden vlak voor de kerstdagen hun tweede zoontje, Fender. De presentator en zijn Anouk werden in april 2018 al ouders van zoon Johnny jr. Uit een eerdere relatie heeft Anouk ook dochter Kiki.

De programmamaker had al eerder in De Coen en Sander Show op Radio 538 aangegeven dat hij vanwege zijn gezin serieus overwoog te stoppen met het reisprogramma. Hij wil minder lang van huis zijn en zet bovendien vanaf februari zijn theatertournee voort. Zijn voorstelling Hier is de Mol! wordt vanaf februari opnieuw opgevoerd. Er komen weer 30 voorstellingen aan.

Waar Is De Mol? bestaat sinds 2008. In het SBS6-programma gaat Johnny op reis met bekende Nederlanders. Tijdens de tocht naar bijzondere plekken nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken. Tijdens het laatste seizoen ging De Mol onder anderen op reis met Dotan, Edwin Evers en Jandino Asporaat.

Johnny zegt dat het maken van het reisprogramma veel tijd vergt: ‘Acht keer per jaar ben ik er een week tussenuit. We hebben nu bijna tien seizoenen gedaan. Het tiende seizoen komt er nog wel, maar dit jaar niet.’