×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Meilandjes keren terug naar Nederland

De Meilandjes keren terug naar Nederland
3.02.2020 -

De familie Meiland zegt Frankrijk vaarwel. Martien, Erica en Maxime verlaten hun chateau en keren terug naar Nederland, vertellen ze aan Shownieuws.


‘Nou, we hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland’, laat kasteeleigenaar Martien weten. De familie vierde afgelopen weekend nog dat ze precies een jaar geleden hun intrek namen in het kasteel. Het seizoen maken ze af en mensen die gereserveerd hebben, zijn de komende maanden ook gewoon welkom. ‘Dus we gaan gewoon nog lekker door, we zijn nog volop aan het verbouwen’, aldus Erica. Het chateau is nog niet verkocht. In Nederland zou de familie inmiddels al wel een huis hebben gekocht.

Chateau Meiland was de afgelopen maanden een enorme kijkcijferhit. Het tweede seizoen trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers en ook de kersteditie trok een miljoenenpubliek. Eerder dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring. Het derde seizoen is later dit jaar te zien bij SBS6.