De meest spraakmakende showbizzscheidingen

Susan Smit liet deze week weten de vader van haar twee kinderen te hebben verlaten. De schrijfster en haar man Peter waren sinds 2009 een stel. Het is de zoveelste breuk in showbizzland deze zomer. Een lijstje van de meest spraakmakende scheidingen van de afgelopen maanden.

Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk

In 2013 kon Weekend onthullen dat Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk al maanden stiekem aan het daten waren. Later dat jaar werd het stel door Relatieplanet zelfs nog uitgeroepen tot het mooiste stel van Nederland. Helaas gaat die titel niet meer op, want de twee hebben besloten hun relatie te beëindigen. ‘Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd te doen om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is’, laat het duo in een officiële verklaring weten.  

 

 

Ruud Gullit en Maggie Jiminez
Ex-profvoetballer Ruud Gullit en de Mexicaanse televisiekok Maggie Jiminez hebben er na drie jaar een punt achter gezet. De afstand werd de relatie fataal. Maggie woont in Miami en heeft in de Verenigde Staten een succesvolle carrière als topkok. Ruuds zes kinderen wonen in Nederland. Voor beiden was verhuizen dus geen optie.
Het voormalige koppel leek dolgelukkig op hun driejarig jubileum, maar kort daarna besloot het stel toch uit elkaar te gaan.

 

Sienna Miller en Tom Sturridge
De verloving van Sienna Miller en Tom Sturridge heeft geen stand gehouden. De twee hebben na vier jaar de knoop doorgehakt en besloten een eind te maken aan hun relatie. De geruchten dat het niet goed gaat tussen Sienna en Tom gingen rond nadat Sienna zonder ring gespot werd. De actrice zei toen dat ze geen ring omhad omdat deze niet zou passen bij de jurk die ze droeg.
Sienna en Tom werden in 2011 een setje en lieten zich in januari 2012 verloven, een maand nadat Sienna haar zwangerschap bekend maakte.
Sienna heeft al eerder een verloving afgebroken in 2005 met acteur Jude Law.

 

Ben Affleck en Jennifer Garner
Nog een internationaal koppel dat onlangs bekend maakte dat het niet meer werkt, zijn Ben Affleck en Jennifer Garner. Er gingen al tijden geruchten dat de twee niet meer gelukkig waren met elkaar na een huwelijk van 10 jaar. De huwelijksproblemen zouden ontstaan zijn nadat Ben is vreemdgegaan, aldus een vriendin van Jennifer.
Het acteurskoppel liet een dag na hun tienjarig jubileum het volgende aan de buitenwereld weten: ‘Na veel nadenken hebben we de moeilijke beslissing genomen om uit elkaar te gaan. We gaan als vrienden en met veel liefde voor elkaar onze eigen weg. We willen onze kinderen samen opvoeden en we vragen om hun privacy in deze moeilijke tijd. Dit is het enige wat wij kwijt willen over deze privéaangelegenheid.’

 

Katja en Thijs

Ook Katja Schuurman en Thijs Römer hebben de eindstreep niet gehaald. Het showbizzkoppel liet onlangs weten dat het over en uit is. De eerste scheurtjes in de relatie waren twee jaar geleden al ontstaan, zo onthulde Weekend eind 2013. In de maanden daarna deden Katja en Thijs nog verschillende pogingen om hun relatie te redden maar tevergeefs. De twee zeggen nog altijd goede vrienden te zijn en deze zomer zelfs samen met hun dochtertje op vakantie te gaan.

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen