×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De lijst: De zomerliefdes van 2015

De lijst: De zomerliefdes van 2015
17.07.2015 -

De zomerse temperatuur is niet het enige waar de BN’ers het heet van krijgen. Dit zijn de zes spraakmakende nieuwe stellen in de showbizz…


 

 

 

Waylon en zijn nieuwe vlam Archana
Waylon is als een blok gevallen voor beauty en brains. Hij blijkt sinds kort een relatie te hebben met de 29-jarige advocate Archana Mahabierings, zo meldt Shownieuws. Naast haar werk bij een advocatenbureau in Haarlem is ze ook danseres.  
Het stel is nu twee maanden samen en hebben het hartstikke leuk met elkaar

 

Katja Schuurman geniet van haar Amsterdamse chefkok
Katja Schuurman is smoorverliefd op de veertien jaar jongere Amsterdamse chefkok Freek van Noortwijk. Toen Katja eerder dit jaar Freeks nieuwe restaurant aan de Utrechtsestraat binnenliep om een hapje te eten, sloeg de vonk over. ’De sfeer was op dat moment optimaal,’ laat Freek weten aan De Telegraaf.

 

Tim Douwsma tot over zijn oren verliefd op Stephanie Tency
Nadat Tim Douwsma en Stephanie Tency gesignaleerd werden in het Turkse Bodrum was het meteen duidelijk hoe verliefd dit stel is op elkaar. De blonde acteur hield zich voorheen stil over zijn relatie met Miss Universe Nederland 2013, maar inmiddels besteden ze aardig wat tijd samen.

 

Manuel Broekman en zijn Miss Nederland finaliste Adriana Mosk
Manuel Broekman heeft zijn felbegeerde vrijgezellentitel aan de kant gezet voor de 25-jarige model Adriana Mosk. De tortelduifjes worden regelmatig innig gespot. Volgens de vrienden van de Feuten-acteur beleeft Manuel op dit moment zijn meest gelukkige tijden.

 

Robin Martens smoorverliefd op danser en choreograaf
Robin Martens heeft haar zomerliefde gevonden in danser en choreograaf Kenzo Alvares. De GTST-actrice is zo dol op haar nieuwe liefde dat ze geen danswedstrijd van hem wil missen. Ook is Robin al meerdere malen gesignaleerd bij de opnamen van het RTL programma Dance Dance Dance, waar Kenzo als choreograaf werkzaam is. De 23-jarige brunette heeft het volste vertrouwen in haar nieuwe relatie met Kenzo.  


 

Evi Hanssen en de Nederlandse zakenman Lucas Stalman
Ook Evi Hanssen heeft een nieuwe liefde gevonden. De Vlaamse presentatrice is als een blok gevallen voor de Nederlandse zakenman Lucas Stalman. De twee werden voor het eerst samen gezien tijdens een vakantie in Oostenrijk. Evi en Lucas zouden sinds januari een koppel zijn, aldus Shownieuws.
Net zoals haar huidige vriend heeft Evi twee kinderen uit een vorig huwelijk.