×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Lama’s maken een comeback

2.10.2017 -

De Lama's maken na 9 jaar een comeback. En om zich daarop voor te bereiden, geven ze een aantal shows in kleine theaters door het land heen. Maar dat dat allemaal niet meer zo soepel verloopt als vroeger, is wel te zien op een foto die Ruben Nicolai op zijn Instagram zette.


De groep, bestaande uit presentator Patrick Lodiers en grappenmakers Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge staat van 2 tot en met 4 november in de Ziggodome in Amsterdam. De heren zijn er alleen 9 jaar uitgeweest, dus even warmdraaien met een kleine tour voordat het grote spektakel gaat beginnen, is wel nodig.

'Mijn vriend en ik hebben 4 lifters opgepikt. Best wel lachen gasten, behalve die ene', laat Ruben Nicolai weten bij een foto van het gezelschap. 

Dat het touren niet meer zo gemakkelijk verloopt als vroeger, is wel te zien: 'Dag 2 van de tour. We worden oud: dutjes, leesbrillen, incontinentie…,' schrijft hij grappend bij een andere foto.

 

Mijn vriend en ik hebben 4 lifters opgepikt. Best wel lache gasten, behalve die ene.

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

 

 

Dag 2 van de tour. We worden oud: dutjes, leesbrillen, incontinentie…

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

De Lama's maken na 9 jaar een comeback met een grote show in de Ziggodome. Bekijk hier de trailer: