×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De kracht van Bouchra van Persie

18.06.2014 -

Onze nationale voetbalheld Robin van Persie laat geen moment onbenut om zijn vrouw Bouchra en hun twee kinderen Shaqueel en Dina bij zijn succes te betrekken. Het had echter niet veel gescheeld of de familieman had het grote gezinsgeluk nooit meegemaakt. Lees deze week in Weekend hoe Bouchra haar huwelijk redde en van vader Robin een compleet ander mens maakte...


Voor Robin van Persie kan het leven op dit moment niet mooier zijn. Hij is aanvoerder van het Nederlands Elftal, verkeert in de misschien wel beste vorm van zijn leven en weet zich tijdens het WK in Brazilie gesteund door zijn prachtige vrouw Bouchra en hun twee kinderen, Shaqueel en Dina. Want of het nou op het veld is of daarbuiten, Bouchra is er altijd voor Robin. Lees deze week in Weekend alles over de mysterieuze Bouchra, die zelf ook over een bijzonder talent blijkt te beschikken.