×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De kinderwens van Amanda Krabbé

12.11.2014 -

Amanda Krabbé heeft het verlies van haar te vroeg geboren dochtertje met behulp van een therapeut een plekje kunnen geven. Aan Weekend vertelt de ex-vrouw van Martijn Krabbé dat haar vriend Harrie haar enkele maanden geleden ten huwelijk heeft gevraagd en dat ze hoopt snel weer in verwachting te raken. Amanda: 'Ik gebruik geen anticonceptie. Harrie en ik hebben een diepe kinderwens.'


Het gaat weer goed met Amanda Krabbé. Toen de 40-jarige ex-vrouw van Martijn begin september haar veel te vroeg geboren dochtertje verloor, stortte haar wereld in. Maar met behulp van haar vriend Harrie kroop ze uit het diepe dal. 'We waren al heel verliefd, maar dat gevoel is alleen maar sterker geworden.' Lees deze week in Weekend een interview met een openhartige Amanda die geen onderwerp onbesproken laat.