×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Jeugd van Tegenwoordig-rapper Pepijn wordt opnieuw vader

De Jeugd van Tegenwoordig-rapper Pepijn wordt opnieuw vader
9.05.2019 -

De Jeugd van Tegenwoordig-rapper Pepijn Lanen wordt weer vader. In zijn podcast Yous&Yay: New Emotions heeft hij bekendgemaakt dat zijn vrouw Coco in verwachting is van hun derde kindje.


Pepijn, ook bekend onder zijn artiestennaam Faberyayo, vertelde eerder hoe kinderen zijn leven hebben veranderd. ‘Kinderen hebben doet me goed. Het maakt dat mijn prioriteiten zijn verschoven’, zei hij in Het Parool. ”s Ochtends wakker worden en me lekker voelen is nu belangrijk in mijn leven, en dat heeft met een paar factoren te maken: op tijd naar bed, niet te veel zooi eten, rustig aan met alcohol en veel sporten, wanneer het leven dat toelaat.’

Pepijn, die voordat hij vader werd veel alcohol en drugs tot zich nam, trouwde in 2015 met Coco. Ze hebben een zoon Blake en dochter Mei Milène.