De goede voornemens van de sterren

Met de jaarwisseling voor de deur wensen veel celebrities hun fans een gelukkig oud en nieuw. Ook worden de goede voornemens voor 2014 bekendgemaakt.

''Ok. Ik sta op punt oliebollen te gaan halen en hoor mezelf hardop 'I'm a nympho, nympho, i love my mom and my dad and my dildo' zingen'', twitterde Georgina Verbaan. Dit leidde gelijk tot een goed voornemen voor 2014. ''Ik mag in 2014 niet meer naar de electronische radiozender van Spotify luisteren.''

Miley Cyrus zou komend jaar graag verandering zien: ''Ik hoop dat ze in 2014 de tepels van mannen gaan censureren. #genderequality.''

Simon Keizer houdt het bij de beste wensen: ''Lieve allemaal. Bedankt voor een heerlijk 2013 waarin we ons enorm door jullie gesteund voelden! Maak er een mooi 2014 van!'', twitterde de Volendamse zanger.

''Ik heb nooit aan goede voornemens meegedaan”, vertelt Kim Feenstra. “Het is vast ooit bedacht door mensen die op dat moment niets beters te doen hebben, want waarom zou je daar maar één keer per jaar bij stilstaan. Ik neem me elke dag voor om wat van mijn leven te maken, te genieten en keihard te werken.”

Britt Dekker heeft moeite met het waarmaken van de goede voornemens. ''Op 1 januari zondig ik alweer met een hamburger''.

Ook Sanne Vogel vindt het niet makkelijk. ''Ik neem me met oud en nieuw standaard voor te minderen met koolhydraten. Maar dan zit ik toch weer aan de pasta bolognese of kan ik de stamppot op de set niet weerstaan'', zegt ze tegen Grazia.