De exen van Sylvie Meis

‘Ik hoop dat ik nog één grote liefde in mijn leven mag hebben,’ riep Sylvie Meis meerdere malen na de breuk met Rafael van der Vaart. Inmiddels is de presentatrice zo’n 15 exen verder en heeft ze haar droomman nog steeds niet gevonden. Afgelopen week werd bekend dat ook de relatie met de Zwitserse clubeigenaar Maurice Mobetie ‘Momo’ is gestrand. Helaas voor Sylvie liepen er in de afgelopen jaren meerdere relaties stuk.

 

Rafael van der Vaart (2003-2013)

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis (Sylvie van der Vaart) in goede tijden
Tegenover vriendinnen zou Sylvie meerder keren hebben gezegd graag een rijke man te willen hebben. Ze scoorde dan ook goed toen ze in 2003 voetballer Rafael van der Vaart aan de haak sloeg. Destijds speelde Rafael bij Ajax. In 2002-2003 speelde hij voor de Amsterdamse club zijn meest productieve seizoen ooit. In het seizoen erna waren de prestaties van de voetballer een stuk minder indrukwekkend en kreeg hij veel kritiek te verwerken over zijn relatie met Sylvie. Ondanks al het commentaar op zijn liefdesleven stapten Sylvie en Rafael in 2005 in het huwelijksbootje. Een jaar later kregen ze samen een zoon, Damián. De twee leken er een sprookjeshuwelijk op na te houden, tot de jaarwisseling van 2012-2013. Toen Sylvie te weten kwam dat Rafael en Sabia elkaar meer dan leuk vonden zou er volgens getuigen een ordinaire ruzie hebben plaatsgevonden waarbij het hele buffet door de kamer vloog. Ook zou Rafael Sylvie geslagen hebben. Vanaf dat moment kon heel Nederland meegenieten van het bewogen leven van het gescheiden koppel. En al snel doken de verhalen van Sylvie’s ontrouw tijdens het huwelijk op…

 

Balasz V.  (september-december 2010)

Balasz V.
Drie maanden lang had Sylvie een affaire met piloot Balasz V. In die tijd was het lingeriemodel net aan het genezen van borstkanker. In een interview vertelt Sylvie hoe onzeker zij zich voelde over haar lichaam en dat ze bang was dat Rafael haar daardoor zou verlaten voor een ander. Om te weten of ze nog goed in de markt lag, dook ze het bed in met Balasz. ‘Onze gesprekken werden steeds intiemer. Van het een kwam het ander en voordat ik het werkelijk begrijpen kon, waren we in het hotel en gebeurde het’, aldus Sylvie.

 

Christian Polanc (2010)

Christian Polanc
De ex van Christian Polanc, een danser uit het Duitse Let’s Dance, bevestigde dat Sylvie en Christian een affaire hadden. Sylvie wilde dat de affaire geheim bleef en zou Christian daarom dure cadeaus hebben gegeven. ‘Ze gaf hem een heel duur horloge. Ik weet niet wat het precies kostte, maar ik denk tussen de 5000 en 8000 euro’, laat de ex van Christian weten.

 

Guillaume Zarka  (april-juli 2013)

Guillaume Zarka
Met Guillaime Zarka deelde Sylvie ongeveer vier maanden het bed. Toen de relatie voorbij was verkocht de Fransman zijn verhaal aan de Duitse kranten en Sylvie werd vervolgens door het slijk gehaald en neergezet als goedkope vrouw die met iedereen mee naar huis ging. Guillaume vertelde hoe hij Sylvie ontmoette in Parijs en al na twee minuten met haar in bed lag. Hij zou haar naam toen nog niet eens weten. De Franse zakenman was na het einde van hun relatie niet heel positief over de blondine: ‘Sylvie is leeg en eenzaam.’

 

Luis Medina Y Abascal  (september 2014)

Luis Medina Y Abascal
In september 2014 werd bekend dat Sylvie al vier maanden een geheime relatie had met Luis Medina Y Abascal, graaf van San Martin de Hoyos. De twee leerden elkaar kennen in een restaurant in Madrid. Omdat Sylvie nu met de wereld van de adel te maken had, mocht de relatie niet eerder uitlekken. Luis wilde per se dat zijn moeder en naaste familie kennis maakten met Sylvie voordat de media aan de loop ging met het verhaal. Het sprookje was van korte duur. De moeder van Luis was op z’n zachts gezegd niet blij met de relatie. Sylvie trekt te veel aandacht, waardoor haar zoon en de rest van de familie te veel in de schijnwerpers zouden komen te staan, was het excuus van moeders.

 

Samuel Deutsch  (oktober-december 2014)

Samuel Deutsch en Sylvie Meis
Ook de Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch viel voor de charmes van Sylvie. Het stel zou elkaar hebben leren kennen in New York toen ze allebei in de rij stonden bij een Starbucks-filiaal. Halverwege december 2014 gingen de geruchten dat er sprake zou zijn van een relatiebreuk. Sylvie werd namelijk gespot in het zonnige Miami zonder Samuel. Het lingeriemodel liet daarna weten via haar Instagram-account dat het inderdaad over en uit is tussen de twee.

 

Maurice Mobetie  (maart-augustus 2015)

Maurice Mobetie (Momo) en Sylvie Meis
Sylvie's laatste 'grote liefde' was nachtclubeigenaar Momo. Heel veel zeiden de twee niet over hun relatie. ‘We zijn ontzettend gelukkig,' liet het stel weten maar daar bleef het bij. Op de gezellige vakantiefoto's die Weekend maakte op Ibiza leek alles nog koek en ei. Deze week veranderde het geluk tussen de twee. Momo liet weten dat hij heeft besloten om een einde te maken aan de relatie. Er zou geen sprake zijn van haat en nijd, maar van een vriendschappelijke split. De twee verwijderden elkaar snel uit elkaars leven door de romantische Instagramkiekjes offline te halen.
 

Lees ook: Sylvie heeft een nieuwe klus

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen