De duurste huizen van de sterren

Reinout Oerlemans heeft met zijn vrouw en vier kinderen intrek genomen in een luxueuze villa in Los Angeles. Het huis ligt in de heuvels van Hollywood en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Aan dat uitzicht hangt wel een kostenplaatje, de villa van Oerlemans kost naar verluid 19 miljoen euro! In Nederland zijn de sterren ook niet bepaald bescheiden in hun woningkeuze. Zo wonen de rijkste sterren van ons land.

1. John de Mol

Mediatycoon John de Mol behoort tot één van de rijkste mannen van het Gooi. Ook is hij inmiddels misschien wel de grootste vastgoedbeheerder van de omgeving. Hij heeft al meerdere villa's op zijn naam staan. Rond zijn reeds bestaande huis kocht hij nog een aantal percelen. Zijn nieuwste aanwinst kostte hem 'slechts' 2 miljoen euro, maar wordt wel bestempeld als het mooiste plekje van Blaricum. Eerder dit jaar gaf hij al 14 miljoen euro uit om zijn buren uit te kopen. Wat John de Mol met al zijn grond wil gaan doen is nog altijd niet duidelijk

 

2. Linda de Mol

Ook Linda de Mol hoeft niet op een slaapkamer meer of minder te kijken. Jaren geleden kocht de Gooische Vrouw haar droomhuis aan de rand van Huizen. Niet veel mensen weten hoe het optrekje er van binnen uitziet, maar het is in ieder geval van alle gemakken voorzien. Het huis mag dan ook wat kosten. De waarde van haar onderkomen is momenteel ongeveer 7 miljoen euro. De presentatrice zou naast 't Gooi ook wel in New York willen wonen. 

 

3. Gordon

Jaren geleden besloot Gordon 'zijn' Amsterdam te verruilen voor het Gooi. De zanger kocht er een rietgedekte villa gelegen aan de bosrand. Het optrekje heeft maar liefst 8 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alles is voorzien van de grootste luxe. In het souterrain bevindt zich een prachtig zwembad met bar en douche en een gym. Vorig jaar zette de zanger zijn villa te koop voor slechts 2.995.000 euro.

 

4. Marco Borsato

In deze witte villa met rode dakpannen in Blaricum huizen de Borsato's. Marco, Leontine en de kinderen wonen al jaren in het Gooi. In september 2009 zat de zanger financieel aan de grond en leek het erop dat hij zijn favoriete stekje moest verkopen. Door hard werken is hij zijn faillissement te boven gekomen en kon hij in zijn huis blijven wonen. Op dit moment heeft Marco een hypotheek van ongeveer 2,8 miljoen euro op het huis. 

 

5. Wendy van Dijk

Nadat Wendy van Dijk een miljoenencontract sloot met SBS 6 kocht zij dit prachtige huis in Nigtevecht. Samen met haar man Erland Galjaad kocht de presentatrice enkele jaren geleden ook nog een huis op Ibiza. In Nigtevecht staat de boerderij waar de presentatrice met haar man en kinderen woont. Het is een grote villa, met een licht interieur en natuurlijke elementen. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen