×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Britse boyband Take That komt naar Nederland!

21.09.2018 -

Take That komt volgend jaar naar Nederland. De Britse boyband staat op 17 juni met hun Greatest Hit Live 2019 tournee in AFAS Live.


Volgend jaar viert de band van Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald zijn dertigjarig bestaan. Om dat te vieren gaan ze niet alleen op tournee, maar verschijnt er op 23 november dit jaar ook een Best Of album met alle hit-singles en vier nieuwe tracks.

Take That begon bijna dertig jaar geleden met vijf leden. Naast Owen, Barlow en Donald maakten ook Robbie Williams en Jason Orange deel uit van de band. In 1995 stapte Williams uit de band, een jaar voordat de groep er de brui aan gaf. In 2005 maakte Take That een comeback zonder Robbie, die inmiddels solo succes had. Williams voegde zich in 2010 weer bij de band voor een tournee. In april 2014 stapte hij weer op, in september van dat jaar nam ook Orange afscheid van de band.