×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De Breij nog zeker twee weken uit roulatie

5.12.2017 -

Claudia de Breij staat nog zeker twee weken niet op het podium als gevolg van een gescheurde enkelband. Zij heeft haar optredens tot de derde week van december afgelast, zo staat op haar website.


Het gaat om optredens in Middelburg, Den Bosch en Helmond. De cabaretière raakte anderhalve week geleden gewond door een val op straat.

'Zo rol ik. Liggend in de hangmat met mijn been omhoog in een vrij afschrikwekkende Hendrik Groen-schoen waarmee ik ook kan krukken. Enkel inmiddels in flexibel gips. Kan voorlopig nog niet aangekleed en opgetut praatjes maken op het podium', schrijft ze bij de Instagram-post. 

Het theater vergeet ze niet: 'Wél heb ik gisteren een liedje geschreven en vrienden gezien en vind ik mijn vrouw en kinderen erg leuk. Hoop tot snel in het theater want ik mis het zo…'

Zij was op weg naar een voorstelling van Herman van Veen toen ze onderuit ging. Het is niet bekend hoe lang zij nog rust moet houden. 'De enkelbanden in mijn rechtervoet zijn gescheurd. Nu been omhoog, krukken en rust. Ik baal enorm, vooral van alles wat ik moet afzeggen…', verklaarde ze toen.