Davina michelle

Davina Michelle wint award voor muziekmoment van 2018

Davina Michelle zorgde vorig jaar voor hét muziekmoment van het jaar. De zangeres kreeg van de luisteraars van 100% NL de meeste stemmen en werd dinsdagavond in de studio van RTL Boulevard verrast met de award. 'Wauw! Wat super, wat vet', reageerde ze vol ongeloof.

De 23-jarige Davina brak vorig jaar door dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste zangers, waarin ze een cover zong van Glen Faria's Duurt te lang. Haar versie werd zo goed ontvangen dat het een enorme hit werd. De single staat al tien weken op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.

Vier andere artiesten grijpen naast de award. Glennis Grace was in de race met haar audities bij America's Got Talent, Ali B voor zijn ode aan Mies Bouwman tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala en Anouk zorgde voor een bijzonder tv-moment toen ze op de eerste dag van de lente opdook in het weerbericht van RTL. De laatste genomineerde was Waylons optreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival.

Davina is ondertussen druk bezig met een opvolger van Duurt te lang. Samen met haar team sloot ze zich de afgelopen tijd op om iets nieuws te maken. 'Ik wil iets uitbrengen dat echt mij is', zei Davina over het proces. Ze verklapte in ieder geval dat ze het met een Engelstalig nummer gaat proberen. 'Ik voel de druk. Ik wil heel graag met iets komen dat iedereen leuk vindt.'

De andere 100% NL Awards, waaronder bijvoorbeeld die voor beste album, beste zanger en zangeres, worden op 7 februari uitgereikt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen