×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Davina Michelle heeft groot nieuws!

Davina Michelle heeft groot nieuws!
27.02.2020 -

Een bijzonder hoofdstuk in Davina Michelle's carrière: op zondag 3 mei zingt ze het Wilhelmus voor de start van de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Ook schrijft ze het officiële lied voor de race. In de 538 Ochtendshow laat de 24-jarige zangeres het nummer voor het eerst horen.


‘De Kracht van Formule 1’

Beat Me gaat over hoe je met hard werken eindeloze doelen kan bereiken”, zegt Davina over de single. Het thema racen heeft ze gebruikt als een metafoor. “Het gaat over de kracht van de Formule 1. Over het feit dat we als heel klein landje door de schouders eronder te zetten zo’n groot internationaal evenement kunnen hosten.”

De Grand Prix van Nederland (1 tot en met 3 mei) vindt voor het eerst sinds 35 jaar weer plaats op het circuit van Zandvoort.

Bron: Radio 538

Lees ook: Davina Michelle over kinderwens: ‘Ik ben gemaakt om moeder te worden’