×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Tennant voor de vijfde keer vader

David Tennant voor de vijfde keer vader
25.05.2019 -

De Schotse acteur David Tennant (48) en zijn vrouw Georgia Moffett verwachten een vijfde kind.


De voormalige Doctor Who-acteur liet zich dit ontvallen in de Amerikaanse talkshow The Late Late Show With James Corden. David Tennant is nu acht jaar getrouwd. Tennant werd in maart 2011 voor de eerste maal vader toen dochtertje Olive ter wereld kwam. Later dat jaar maakte Tennant bekend dat hij Moffett’s zoontje Tyler (Ty), uit een eerdere relatie, had geadopteerd. Ty is nu 17 jaar oud, Olive is acht, zoon Wilfred is zes en de jongste heet Doris is vier jaar oud.

David grapte in de show dat Tyler zijn ouders nu ‘lezingen’ geeft over anticonceptie. ‘Wat echt vreemd is, dat we nu lezingen krijgen van onze 17-jarige zoon over anticonceptie. Het lijkt de omgekeerde wereld. Hij denkt ‘kom op, moet ik je nou de basisprincipes uitleggen?”