×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Schwimmer zonder trouwring op pad

9.04.2017 -

David Schwimmer heeft zich voor het eerst in het openbaar laten zien sinds de aankondiging dat hij en zijn vrouw Zoe Buckman voorlopig uit elkaar gaan. In New York werd hij gespot zonder trouwring om zijn vinger wat erop kan duiden dat zijn huwelijk toch echt voorbij is.


De Friends-ster en zijn vrouw kondigden woensdag aan dat ze een pauze in hun relatie hebben ingelast. ''Met veel liefde, respect en vriendschappelijkheid hebben we besloten om tijdelijk uit elkaar te gaan terwijl wij de toekomst van onze relatie bepalen'', aldus Schwimmer en Buckman.

De 50-jarige Schwimmer en 31-jarige Britse fotografe zijn al meer dan tien jaar samen. Ze hebben samen een dochter van 5.