×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Hasselhoff getrouwd

1.08.2018 -

David Hasselhoff is dinsdag in het huwelijksbootje gestapt met Hayley Roberts. De 66-jarige acteur en het 38-jarige model kozen voor een intieme ceremonie in Italië. Davids twee dochters Taylor en Hayley waren aanwezig bij de bruiloft in de streek Apulië.


David en zijn echtgenote ontmoetten elkaar in 2011, toen Hayley een handtekening vroeg aan het toenmalig jurylid van Britain's Got Talent. Hij gaf haar de krabbel op voorwaarde dat hij haar telefoonnummer kreeg. Vijf jaar later vroeg David haar ten huwelijk.

Het is het derde huwelijk voor de Knight Rider-acteur. Hij was in de jaren 80 kortstondig getrouwd met Catherine Hickland en gaf in 1989 zijn ja-woord aan Pamela Bach, met wie hij in 1990 en 1992 Taylor en Hayley kreeg. David en Pamela scheidden in 2006.

Zijn dochters stonden achter zijn aanzoek aan Hayley, zo vertelde David vorig jaar aan Hello. 'Ik heb mijn meiden van tevoren verteld dat ik dat van plan was, en ze steunden me daarin', aldus David. 'Niemand ziet zijn ouders graag uit elkaar gaan, maar ze houden van Hayley en ze zijn blij voor me.'