×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Guetta opent EK voetbal

10.06.2016 -

David Guetta heeft vrijdagavond het startschot gegeven voor het EK voetbal. Vanaf de middenstip in het Stade de France in Saint-Denis, nabij Parijs, zweepte de Franse dj het publiek op.


David bracht in een korte show van zo'n tien minuten een paar van zijn hits ten gehore. Hij sloot af met het EK-lied This One's For You, waarvoor de Zweedse zangeres Zara Larsson op het podium verscheen.

Na de officiële EK-song trapten Frankrijk en Roemenië af voor de eerste wedstrijd. David trad donderdagavond ook al op voor de voetbalfans. Toen draaide hij op het fanplein, dat hij daarmee opende. Voor de Eiffeltoren verzamelden zo'n 83.000 toeschouwers zich.