×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Beckham mist oma Peggy

7.08.2017 -

David Beckham mist zijn oma nog steeds. De ex-profvoetballer deelt maandag op Instagram een foto van hem met zijn grootmoeder Peggy West, op de dag dat zij 87 jaar geworden zou zijn.


"Vandaag zou de verjaardag zijn van mijn 'Nan', iemand die in veel opzichten speciaal was voor ons allemaal…iemand die vol passie van haar familie hield en een van de sterkste vrouwen die ik ken…we missen je!", schrijft Beckham bij de foto.

De Beckhams hebben een sterke familieband. Ook Brooklyn, de oudste zoon van David en Victoria, betuigt op Instagram zijn liefde voor Peggy. Bij een foto van zijn overgrootmoeder die de kleine Brooklyn in haar armen houdt schrijft hij: "Mis je heel erg. Mis je bacon sandwiches…ik kan niet geloven dat het al drie jaar geleden is…"