×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Beckham is rijbewijs zes maanden kwijt

David Beckham is rijbewijs zes maanden kwijt
9.05.2019 -

David Beckham mag zes maanden niet achter het stuur kruipen. Dat heeft de rechtbank donderdag geoordeeld, schrijven Britse media. De oud-voetballer moet zijn rijbewijs een half jaar inleveren nadat hij eind vorig jaar werd betrapt terwijl hij bellend aan het rijden was.


David werd in november gespot met zijn telefoon achter het stuur terwijl hij in Londen reed. Hij bekende donderdag schuld in de rechtbank en kreeg ook een boete van 750 pond opgelegd.

De Brit zou zich eigenlijk al vorige maand in de rechtbank moeten melden, maar was op dat moment in de Verenigde Staten. David verzocht om uitstel omdat hij zich graag zelf voor de rechter wilde verantwoorden.