×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink woensdag voor politierechter

Dave Roelvink woensdag voor politierechter
2.11.2018 -

Dave Roelvink verschijnt woensdag voor de politierechter, meldt RTL Boulevard. De 24-jarige dj uit Landsmeer moet zich dan verantwoorden voor rijden onder invloed en een forse snelheidsovertreding.


De zoon van Dries Roelvink werd in augustus aangehouden door de politie nadat hij met 180 kilometer over de ring van Amsterdam reed. Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Midden in de Coentunnel was Roelvink gestopt, waarna hij iets onverstaanbaars naar de motoragent riep. Later parkeerde de artiest zijn wagen opnieuw op de vluchtstrook. Dit keer stapte hij uit en reageerde hij agressief tegenover de motoragent.

Dave Roelvink nam zich daarna voor een alcoholcursus te volgen.