×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Dave Roelvink heeft toch weer gedronken op concert vader’

11.09.2018 -

Realityster Dave Roelvink wilde maandagavond op het concert van zijn vader Dries in Paradiso geen interviews geven omdat hij gedronken had. Dit terwijl hij twee weken geleden na een dronkemansrit door Amsterdam beloofde voorlopig geen alcohol meer aan te raken.


Dat stelt RTL Boulevard dinsdag. De manager van Dave kon dinsdagavond geen commentaar geven op het nieuws.

De 24-jarige zoon van Dries werd twee weken geleden aangehouden door de politie omdat hij met drank op veel te hard reed. Hij reed 180 kilometer per uur op een plek waar de maximumsnelheid 100 kilometer per uur was. Hj bleek 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. In eerste instantie zei Dave 'dat het allemaal wel meeviel', maar naderhand erkende hij dat hij de fout in was gegaan.

Het SBS-gezicht beloofde een paar dagen later een cursus over alcoholgebruik te gaan volgen en voorlopig 'geen druppel meer te drinken' omdat hij spijt had van zijn hufterige rijgedrag.