×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink dronken van de weg gehaald

Dave Roelvink dronken van de weg gehaald
19.08.2018 -

Dave Roelvink is zaterdagnacht na een achtervolging over de A10 door de politie klemgereden in Amsterdam. Volgens de Amsterdamse zender AT5 zit de 24-jarige zoon van Dries nog vast en is zijn rijbewijs ingenomen omdat hij te veel gedronken zou hebben.


 

Dave zou, nadat een motoragent hem gevaarlijk had zien rijden op de A10, op het Surinameplein klem zijn gereden door meerdere politie-voertuigen. Op een video van AT5 is te zien hoe Roelvink door agenten tegen de grond gewerkt wordt. 'Ik heb het je net uitgelegd', roept hij tegen een van de agenten. Bij een alcoholcontrole werd geconstateerd dat Roelvink te veel gedronken had: 2,5 keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is daarom direct ingevorderd. De politie heeft laten weten dat de bestuurder nog steeds vastzit.

Roelvink zou afgelopen nacht een dj-optreden geven in een club in Apeldoorn maar is daar volgens de gedupeerde organisator niet komen opdagen. Aan verschillende media heeft hij laten weten dat het management van Dave hem had laten weten dat de DJ een ongeluk zou hebben gehad.

Het management van de familie Roelvink wil tot op heden niet reageren op het voorval.

Op beelden van AT 5 is te zien hoe Dave door de politie tegen de grond wordt gedrukt.