×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dat was het dan: de laatste ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 2

29.06.2018 -

Gerard Ekdom hield het vrijdagochtend nauwelijks droog tijdens zijn laatste ochtendshow op Radio 2. De dj had zijn trouwste fans uitgenodigd voor een live-afscheidsfeestje waarbij Chef'Special optrad.


'Zoveel programma’s in die twintig jaar radio bij de publieke omroep en de laatste drie jaar bij Radio 2', blikte Gerard terug. 'De fundering is nu steady en mijn eventuele hoogtevrees is weg. Ik durf er nu na twintig jaar eindelijk met een gerust hart over te steken. We gaan het gewoon doen. Het wordt een nieuw hoofdstuk en ik heb er heel erg veel zin in.' Zijn laatste show sloot Gerard af met The Bridge van Elton John, 'een plaat die alles zegt'.

Ekdom presenteerde bijna drie jaar de ochtendshow op Radio 2. Hij stapt over naar Radio 10, waar hij per september een nieuwe ochtendshow presenteert. Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte nemen de ochtendshow op Radio 2 over.