×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daphne Bunskoek terug bij RTL4

15.11.2017 -

Daphne Bunskoek keert terug naar RTL4. Ze wordt vanaf januari de nieuwe vaste presentatrice van het middagmagazine 5 Uur Live dat ze iedere werkdag gaat presenteren.


De 43-jarige presentatrice neemt het presentatiestokje over van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau, die het programma afwisselend presenteren naast Koffietijd.

Bunskoek verheugt zich op haar terugkeer naar RTL, waar ze tot 2008 RTL Boulevard presenteerde voordat ze bij de publieke omroepen aan de slag ging. "Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks live programma te presenteren'', zegt ze. ''De uitdaging is om met je gasten en collega’s een plek te creëren waar bijzondere en aansprekende verhalen worden verteld en waar de kijker zich thuis voelt. '5 Uur Live' is daar een prachtige plek voor.”