Danny Froger klaar voor vaderschap: ‘Het kindje kan komen’

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique. De twee verwachten In september hun eerste kindje maar wat betreft Danny mag het kindje nú al komen! 'We zijn er klaar voor', vertelt de zanger aan Weekend.

Danny en Ann Dominique hebben de laatste vakantie met z’n tweeën net achter de rug. ‘We zijn naar Spanje geweest, naar mijn moeder. Ik heb me twaalf dagen lang laten verwennen door haar’, vertelt Danny. Zijn moeder woont nu een paar jaar in Spanje, waardoor het voor haar jammer zal zijn dat ze haar kleinkind straks niet dichtbij heeft. Toch verwacht de zanger dat zijn moeder weinig hoeft te missen: ‘Ze zal vaak op en neer vliegen en ik denk dat wij wat vaker die kant op gaan, zeker omdat mijn vriendin na de geboorte een tijd met verlof is.’

De jonge zanger kijkt erg uit naar het vaderschap en kan niet wachten tot het zover is. ‘Ik vind het heel spannend, de kinderkamer is ingericht, dus het kindje kan komen. We zijn er klaar voor’, vertelt hij vastberaden. Dat zijn eerste kindje aanstaande is, wil niet zeggen dat Danny zijn agenda heeft leeggeruimd. ‘Als de baby is geboren, kan ik in eerste instantie niet minder werken, want je kunt niet plannen wanneer het gebeurt en ik heb al boekingen staan’, aldus de aanstaande vader. Maar de klanten die hem geboekt hebben, weten dat hij niet komt, mocht Ann Dominique die dag gaan bevallen. ‘Dat heb ik vooraf aangegeven, en als ze mij dan nog steeds willen boeken, graag’, besluit hij.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen