×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Danny de Munk geëerd na 35 jaar Ciske

24.07.2017 -

Danny de Munk nam zondagavond na 35 jaar definitief afscheid van Ciske de Rat. Na afloop van de laatste voorstelling van Ciske de Rat - de Musical werd de zanger en acteur in het zonnetje gezet. Van producent en Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde kreeg Danny een bijzondere award.


De Musical Award voor beste musical, die Ciske de Rat in januari won tijdens het Musical Awards Gala, gaat mee naar huize De Munk. “Stage Entertainment wil Danny met deze award bedanken voor zijn prachtige rol als Cis de man”, lichtte Albert toe. “Zonder Danny was deze prachtige, succesvolle productie niet mogelijk geweest en daarom hoort deze award maar op één plek thuis en dat is bij Danny.”

Volgens Albert leverde Danny “het afgelopen jaar een unieke en ongelofelijke prestatie”. “Hij heeft bijna alle 247 voorstellingen gespeeld. Dat deed hij iedere voorstelling opnieuw met hart en ziel.”

Danny zei vorige week dat hij na een film en twee musicalversies klaar is met de rol van Ciske, waarmee hij ruim drie decennia geleden doorbrak. “Het is nu echt mooi geweest.”