Daniëlle van ’t Schip verliefd op andere mannen

Volg je hart, stop met zoeken naar liefde buiten jezelf: jij bent de liefde zelf. Deze boodschap verkondigt Daniëlle van 't Schip-Oonk in haar boek De Grote Waarheid dat ze maandagmiddag presenteert in Amsterdam.

In haar boek beschrijft Daniëlle hoe haar leven in positieve zin in veranderd door haar spiritualiteit en haar streven naar vrede en harmonie.

Als dochter van Willeke Alberti en vrouw van voetbalcoach John van 't Schip is Daniëlle al jong een bekende Nederlander. In haar boek beschrijft ze haar bijzondere jeugd. Haar opa Willy Alberti schreef het lied De glimlach van een kind speciaal voor Daniëlle.

Als zeventienjarige wordt ze verliefd op John van 't Schip, sterspeler bij Ajax. Ze trouwen en wonen in verschillende landen wanneer John voor internationale clubs gaat werken. John en Daniëlle maakten een moeilijke tijd door, maar Daniëlle vertelt in haar boek dat een spirituele ervaring haar leven verandert. In het boek verhaalt ze ook over haar verliefdheid voor andere mannen. ''Voor mijn gemoedsrust heb ik steeds tegen John gezegd dat ik het boek alleen uit zou brengen als hij ook zijn akkoord zou geven. Zo niet, dan zou ik het in een kluis opbergen'', vertelt Daniëlle in De Telegraaf. ''Gelukkig heeft John een geweldig gevoel voor humor en kan hij heel goed relativeren."

Johnny de Mol oordeelt over het schrijversdebuut van zijn zus: "Liefdevol, eerlijk, spiritueel en heel bijzonder! Zo is mijn zus en zo schrijft ze ook." Daniëlle is yogadocente en woont in het Australische Melbourne. Vorig jaar maakte ze een cd met mantra's, Heart Flow.