Danielle haalt uit naar Lange Frans

Danielle van Aalderen is zaterdagmiddag flink los gegaan op Twitter. De aanstaande ex-vrouw van Lange Frans onthult wat voor haar de ware reden is om te scheiden van de rapper.

'Ik wil niet langer doen alsof. Ik ben geen BN'r, ik ben Danielle en moeder van twee kinderen en ik kan ieder vertellen hoe verdrietig het is om met iemand te moeten leven die doet alsof alles goed gaat maar eigenlijk zwaar verslaafd is. Vooral voor de kinderen is dat heel zwaar', schrijft Danielle.
 
De brunette vervolgt: 'Het doet mij zoveel verdriet om iemand te horen huilen op de radio maar gewoon door blijft gaan met dezelfde fouten maken. Voor zijn carrière moest alles weggecijferd worden, ik was meer tijd en energie kwijt aan hem dan aan de kinderen, dat kan niet langer.'
 
Slachtoffer 
 
Van Aalderen vindt het onterecht dat mensen medelijden hebben met Frans. 'Niet huilen voor de buitenwereld en amper naar je kinderen omkijken en zielig doen. De kinderen zijn het slachtoffer in deze niet Frans! Een vader ben je wanneer je de verantwoording draagt, liefde geeft. Dat heeft NIETS met geld te maken! Kinderen hebben liefde nodig, geen schone schijn van een lachende vrolijke Frans op radio of tv, maar kinderen die met verdriet thuis zitten en niet begrijpen wat papa doet.'
 
Danielle vertelt hoe ze de hele dag door telefoontjes en e-mails krijgt van de media, die haar vragen haar verhaal te doen, al dan niet tegen betaling. 'Ik doe liever mijn eigen verhaal, hier', gaat Danielle verder. 'Ik kan een boek schrijven, ik heb Frans heel wat keren de hand boven het hoofd gehouden omwille van zijn carrière, maar dat is nu klaar. Mensen mogen een eigen mening hebben, mogen het wel of niet slim vinden dat ik dit plaats maar ik ben ik en ik ben eerlijk. Dank!', besluit ze.
 

 

 

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen