×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daniëlle en Reinout Oerlemans maken zich zorgen om oudste zoon

Daniëlle en Reinout Oerlemans maken zich zorgen om oudste zoon
12.03.2020 -

Daniëlle en Reinout Oerlemans maken zich zorgen om hun oudste zoon Thijmen (18): hij studeert momenteel in Parijs en kan door het inreisverbod in Amerika niet naar huis komen. 'We proberen hem zo snel mogelijk uit Parijs naar huis te halen', schrijft Daniëlle op Instagram. 


Om de uitbraak van het coronavirus in de Verenigde Staten te beperken, voerde het land woensdag een inreisverbod in voor 26 EU-landen, inclusief Nederland. Dit verbod blijft dertig dagen van kracht, aldus president Trump.

Vier kinderen

Reinout en Danielle hebben samen vier kinderen: Thijmen (18), Fiene (15), Benjamin (13) en Katelyn (10). In 2008 lieten ze Nederland achter zich en emigreerden naar Los Angeles. Thijmen vertrok in september naar Parijs nadat hij slaagde voor zijn ‘high school’.

Lees ook: Wow! Reinout en Daniëlle Oerlemans geven miljoenenkorting op villa