×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dan Karaty toont romantische kant

23.05.2018 -

Dat Dan Karaty ook een romantische kant heeft, bevestigt hij vandaag op zijn Instagram. Daar staat de danser stil bij zijn liefde voor zijn vrouw Natasha. Om bij weg te zwijmelen...


'Ik ben een gelukkig man om getrouwd te zijn met zo'n slimme, prachtige en ambitieuze vrouw. Mijn vrouw, de moeder van mijn kinderen en mijn beste vriendin. Natasha, jij bent meer voor me dan ik ooit had durven dromen', aldus een dolgelukkige Dan. 

Dan heeft samen met zijn vrouw twee kinderen. Dochtertje Quinn en zoontje Daniel. Zijn zoon bleek een auto-immuunziekte te hebben. Verdrietig nieuws wat het huwelijk van Dan en zíjn Natasha alleen maar sterker heeft gemaakt: 'Ik heb altijd al naar Tash gekeken en gedacht: wat een ongelooflijke vrouw. Maar nu ik heb gezien hoe ze met deze levensbedreigende situatie van Daniel is omgegaan en hoe ze het hoofd koel en recht heeft gehouden, is mijn respect voor haar nog meer gegroeid', vertelde hij daar eerder over in het tijdschrift Jan.