×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daley Blind getrouwd met zijn Candy-Rae

Daley Blind getrouwd met zijn Candy-Rae
16.06.2019 -

Daley Blind en Candy-Rae Fleur zijn dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. Dat laat de voetballer in een bericht op zijn Instagram weten.


‘Eindelijk kan ik zeggen dat je de mijne bent! Kijk nou naar haar, mijn mooie vrouw, Mrs Blind. I LOVE YOU’, begint Daley zijn bericht. ‘Ik kan met geen woorden dit weekend beschrijven, de momenten waarop ik mijn vrouw, mijn familie en zelfs mijn vrienden in tranen van geluk zag, het moment dat ik even om me heen kon kijken en al de emoties zag van de mensen om wie wij geven, dat is onbetaalbaar. Grote glimlachen en tranen van geluk het hele weekend lang! De woorden die onze familie en vrienden hebben gesproken, zullen we nooit vergeten. Dankjewel!’

Daley en Candy-Rae zijn al jaren bij elkaar. Vorig jaar ging de voetballer op zijn knieën toen de twee op vakantie waren.