×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dakota Johnson reageert op geruchten: ‘ik ben alleen zwanger van goede ideeën’

Dakota Johnson reageert op geruchten: ‘ik ben alleen zwanger van goede ideeën’
11.10.2018 -

Dakota Johnson heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat ze zwanger zou zijn van Coldplay-zanger Chris Martin. In The Ellen DeGeneres Show zei de actrice donderdag dat van een zwangerschap geen sprake is. 'Het enige waar ik zwanger van ben is een heleboel goede ideeën, maar geen baby's', aldus Dakota.


De geruchten kwamen op gang door een verhaal van TMZ, dat zeker wist dat Dakota en Chris een 'gender reveal-party' gaven in het huis van de zanger. Een bron had roze en blauwe ballonnen gezien en de blauwe werden opgelaten, wat er op zou wijzen dat er een jongetje op komst zou zijn. Eerder deze week had een woordvoerder van Dakota al gezegd dat het 'gewoon' om de verjaardag van de actrice ging.

Die uitleg gaf Dakota ook aan Ellen DeGeneres. 'Ik wist niet dat de ballonnen werden opgelaten. Ze zaten gewoon in een boog en ik denk dat het per ongeluk ging.'

Over haar romance met Chris, liet Dakota verder niets los. De twee gaan al ruim een jaar met elkaar maar houden dat strikt privé. Vorige maand liet de 29-jarige Fifty Shades-actrice zich voor het eerst uit over hun relatie. 'Ik wil er niet over praten, maar ik ben erg gelukkig', zei ze.