×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daily Mail door het stof voor Melania Trump

12.04.2017 -

Het Britse tabloid Daily Mail gaat Melania Trump betalen als compensatie voor een artikel over het modellenwerk dat de echtgenote van de Amerikaanse president vroeger deed. De krant meldt dat woensdag op de website en biedt tegelijkertijd excuses aan Melania Trump aan.


Zij heeft het geld en de excuses geaccepteerd, aldus de BBC. Over het geldbedrag dat de krant overmaakt, doet de Daily Mail geen mededelingen.

In het artikel van vorig jaar augustus zette de sensatiekrant Melania Trump neer als een voormalige escort. Kort na de publicatie had de Daily Mail het artikel al ingetrokken.

Na de publicatie was Melania Trump naar de rechter gestapt en had ze een schadevergoeding van 150 miljoen dollar (141 miljoen euro) geëist.