×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo showt zijn tweeling

29.06.2017 -

Na weken van geruchten heeft Cristiano Ronaldo eindelijk bevestigd dat hij vader is geworden van een tweeling. Op Facebook schreef hij voor het eerst over de twee kleintjes. Een paar uur later plaatste hij zelfs een foto van hem en de tweeling op Instagram.


Bij de foto laat Cristiano weten heel gelukkig te zijn dat hij de twee nieuwe liefdes in zijn leven eindelijk kan vasthouden.

Eerder liet hij al weten hij dat hij het jammer vindt dat het Portugese team niet de finale heeft gehaald van de Confederations Cup. Portugal verloor gisteravond van Chili. De voetballer zal niet deelnemen aan de strijd om de derde plek, zodat hij voor het eerst zijn kinderen kan zien. 

'Ik heb mij zoals altijd ingezet voor het nationale team met lichaam en ziel, ook al werden mijn twee kindjes geboren', schrijft Cristiano. 

De voetballer sloot het bericht af met de medeeling dat hij nu toch echt naar zijn kinderen ging. 'Ik ben heel blij om eindelijk voor het eerst met mijn kinderen te zijn.'

De twee kindjes zouden ter wereld zijn gekomen via een draagmoeder. Cristiano had al een zoon, Cristiano jr.